Agjensia

SunnyHome.al

About

Ne ofrojme sherbime per blerjen dhe shitjen e pronave, duke u specializuar ne tregun imobiliar lokal dhe duke pasur njohuri te thella te tregjeve te pasurive ne zonen tuaj. Agjencia jone ka nje ekip te perbere nga eksperte te fushes, cdo nje me pervoje ne sektori te pasurive te patundshme.

Nga shtepite e vogla ne qytet deri te vila te mrekullueshme ne zonen e ndricuar te qytetit, ne kemi nje sasi te madhe te pronave ne dispozicion. Cilado qofte nevoja juaj, ne do t’ju ndihmojme te gjeni pronen e pershtatshme per ju.

Puna jone fillon me te degjuar kerkimet dhe nevojat tuaja, duke kuptuar prioritetet tuaja dhe nevojat e posacme te blerjes ose shitjes se prones. Pastaj, ne do te ju udhezojme ne procesin e blerjes ose shitjes se prones, duke ju ofruar keshilla dhe keshilla te specializuara.

Pervec kerkimit te pronave, ne ofrojme edhe sherbime shtese si keshillim ne financimin e pasurive te patundshme, si dhe ne proceset ligjore te lidhura me blerjen dhe shitjen e prones.

Ne jemi krenar qe ofrojme sherbime cilesore dhe ne jemi te gatshem t’ju ndihmojme ne cdo moment. Mos hezitoni te na kontaktoni sot per te filluar kerkimin tuaj per pronen e perfitshme.

Contact us

Agjentët tanë: